Ben je student en op zoek naar een woonruimte in Almere? GoedeStede biedt leuke woonruimte aan! In totaal heeft GoedeStede zo’n 35 kamers die verhuurd worden aan studenten. De meeste studentenkamers liggen vlak bij het centrum. GoedeStede geeft soms de voorkeur aan een vrouwelijke of mannelijke kandidaat voor een onzelfstandige woning.

Een kamer huren? Als je een kamer (onzelfstandige woning) huurt, deel je met een twee of drie medestudenten de keuken, toilet en badkamer.

Een studentenkamer is niet geschikt voor bewoning met een kind.

De kamers variëren in grootte en huurprijs. De kleinste kamer is ongeveer 12m2 en heeft een huurprijs vanaf € 226,- per maand. Voorzieningen zoals de keuken , badkamer en tuin deel je met medebewoners. Naast de huurprijs worden ook servicekosten doorberekend. Servicekosten zijn bijvoorbeeld energiekosten en kosten voor water, verwarming en tuinonderhoud.

Houd er rekening mee dat huurtoeslag niet mogelijk is als je een kamer (onzelfstandige woning) huurt en huisdieren niet zijn toegestaan.

Het verdelen van de keukenkastjes en het schoonhouden van de woning is eigen verantwoordelijkheid. Tevens kunnen er onderling afspraken worden gemaakt over aanvragen van een internetaansluiting, het kopen en/of gebruiken van een koelkast, fornuis.

Inschrijven Geïnteresseerd? Vul dan het inschrijfformulier in.

Voorwaarden Om in aanmerking te komen voor een studentenkamer hebben wij de volgende informatie nodig:

  • Bewijs van inschrijving (met een indicatie van de loopduur van je opleiding)
  • Studentenpas
  • Toekenning studiefinanciering DUO.

Als je ons deze documenten niet kunt leveren kunnen we je aanvraag voor een studentenkamer niet in behandeling nemen.

Na ontvangst van de documenten voeren wij een betaalbaarheidstoets uit, het kan zijn dat je wordt uitgenodigd voor een gesprek met onze incassoconsulent.

Je huurt een studentenwoning met een campuscontract. Dat betekent dat je huurcontract in principe een half jaar na het beëindigen van je studie stopt.