Bericht voor huurders bedrijfsruimten

Komt u in de knel met het betalen van de huur van uw bedrijfsruimte ?
Dan kunt u in aanmerking komen voor een speciale regeling. Het betalen van de huur kan dan 1 tot 3 maanden uitgesteld worden. Deze regeling geldt alleen voor huurders die als gevolg van de Coronacrisis in de financiële problemen zijn geraakt. De uitgestelde huur mag over de periode tot en met september worden betaald of in één keer. Zolang het bedrag maar voor 1 oktober 2020 is betaald.

Om in aanmerking te komen moet u zelf contact opnemen met GoedeStede via incasso@goedestede.nl . U heeft de volgende informatie nodig:

– Een KVK-uittreksel.
– Uitleggen waarom u geen financiële buffer heeft.
– Bewijs dat u een aanvraag heeft gedaan bij overheidsinstanties op een Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) i.v.m. de Corona-crisis.

Kijk voor meer informatie op:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/17/coronavirus-kabinet-neemt-pakket-nieuwe-maatregelen-voor-banen-en-economie

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-per-onderwerp/financiele-regelingen/tozo

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Woningstichting GoedeStede, via 036-5395311 (kies voor optie 1). Let op: dit is geen huurkorting of huurverlaging, maar een uitstel van huurbetaling voor huurders van een bedrijfsruimte van Woningstichting GoedeStede.