Voor u en ons is het belangrijk dat de woning die u huurt in goede staat van onderhoud verkeert. De verhuurder en de huurder hebben hierbij allebei een aantal verplichtingen. Dit is wettelijk vastgelegd.

Wat doet GoedeStede
GoedeStede moet er voor zorgen dat de basis van de woning in orde is. GoedeStede voert alle grote onderhoudswerkzaamheden in en aan uw woning uit, zoals buitenschilderwerk, herstellen van kozijnen, plaatsen van een nieuwe CV ketel, etcetera. Daarnaast voert GoedeStede tussentijds allerlei kleinere reparaties uit, meestal naar aanleiding van een melding van de huurder. Bij een verhuizing wordt gekeken of alles in de woning in een goede en verhuurbare staat verkeert.

Wat doet u zelf?
De huurder heeft volgens de wet de zorgplicht voor de woning. Dat u zelf behangt, en het binnenschilderwerk doet, is meestal wel bekend. Dat u ook kleine reparaties moet verrichten aan bijvoorbeeld scharnieren, stopcontacten, smeren van sloten, een lekkende kraan, etcetera, is minder bekend. Ook als door verkeerd gebruik of schuld iets kapot gaat, bent u daar als huurder verantwoordelijk voor.

In de brochure ABC van het onderhoud leest u welk onderhoud GoedeStede uitvoert en waar u als huurder verantwoordelijk voor bent.

U kunt een groot aantal onderhoudstaken door GoedeStede laten uitvoeren. Hiervoor sluit u een serviceabonnement af

Aanmelden Service-abonnement

Ja, ik wil een service-abonnement afsluiten. Ik ga akkoord dat het bedrag gelijk met de huur in rekening wordt gebracht. (Bij een machtiging tot automatische betaling wordt dit samen met de huur van mijn rekening afgeschreven.)

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw huurcontractnummer (verplicht)

Ik woon in een woning van GoedeStede en ga akkoord met het reglement serviceonderhoud volgens onze brochure "ABC van het onderhoud".