Als GoedeStede onderhoud pleegt aan uw woning, dan houden wij u hierover tijdig, door middel van brieven op de hoogte. In die brieven leest u wanneer de werkzaamheden van start gaan, wie de werkzaamheden uitvoert, wat u kunt verwachten, wat wij van u verwachten en bij wie u terecht kunt voor vragen.

Procedure bij een binnenrenovatie:
Tijdens het eerste bezoek wordt u woning geïnspecteerd en informeren wij u over de werkzaamheden. Uiterlijk 2 weken voordat wij bij u langs komen ontvangt u brief voor het maken van een afspraak.

Vervolgens ontvangt u een brief van de aannemer waarin deze zich voorstelt. Ook informeert hij u wanneer de werkzaamheden starten.

Uiterlijk 4 weken voordat uw woning aan de beurt is ontvangt u een brief van de aannemer waarin met daarin de datum waarop de werkzaamheden aan uw woning plaats vinden. Één  week voor start werkzaamheden ontvangt u een herinnering van de aannemer.

Procedure bij overige onderhoudswerkzaamheden:
Uiterlijk twee weken voor de start van de werkzaamheden ontvang u een brief van GoedeStede. Hierin staat de planning. Ook leest u welke aannemer de werkzaamheden uitvoert. Verder leest u of het noodzakelijk is dat u thuis bent tijdens de werkzaamheden.

Uiterlijk drie dagen voor de start van de werkzaamheden aan uw woning ontvangt u een brief met de definitieve planning van uw woning. Als het noodzakelijk is dat u thuis bent, maar dit komt niet gelegen op het geplande moment, dan kunt u een nieuwe afspraak maken met de aannemer.

 

Planning groot onderhoud

Realisatie onderhoudswerkzaamheden 2018