Nieuwbouw in Almere-Buiten

Binnenkort beschikbaar!

59 tweekamer appartementen in project Carambei

De naam Carambei verwijst naar een Braziliaanse gemeente in de staat Paraná. Het is de eerste Nederlandse landbouwkolonie in Paraná en de eerste succesvolle Nederlandse nederzetting in Brazilië. Nederlandse immigranten richtten er in 1925 de eerste melkcoöperatie van Brazilië op die in het hele land bekendstaat door het produceren van melk en melkproducten onder het merk Batavo.

Het appartementencomplex bestaat uit 59 twee kamerwoningen en telt 8 verdiepingen. De ligging is aan de Poolcirkelstraat nabij het centrum van Almere Buiten. Er zijn tal van voorzieningen aanwezig zoals scholen, winkels, NS-station en diverse sport- en recreatievoorzieningen.

Huurprijs
De huurprijs van de appartementen bedraagt € 607,46- per maand exclusief servicekosten (prijspeil 2019). Wij verwachten de laatste week van december de woningen op de website van WoningNet te adverteren. De woningen worden uitsluitend verhuurd aan 1 persoons huishoudens.

Dit complex ligt in het centrum van Almere-Buiten in de buurt van winkels. Deze winkels worden soms ’s nachts bevoorraad. Hier kunt u overlast van ondervinden.

Let op! Toewijzing verloopt uitsluitend via WoningNet.

Oplevering
De verwachte oplevering van de woningen is, afhankelijk van de weersomstandigheden, in de tweede helft februari 2019. Zodra er meer informatie over dit project bekend is plaatsen wij dit op onze website.

Plattegronden

 

PDN

PDH

PCY

PCT

 

In het najaar van 2019 levert GoedeStede 41 appartementen in het gebouw AanMere in de Eilandenbuurt in Almere Buiten op.  Woningstichting GoedeStede en Stichting Begeleid Wonen Almere (BWA) realiseren met dit project passende woonruimte voor jong volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum. De 41 bewoners vormen gezamenlijk een woongroep en worden ondersteund in het zelfstandig wonen.

In 2019/2020 realiseert GoedeStede appartementengebouw Madrona.

In Madrona komen 95 appartementen, waarvan 74 tweekamer woningen en 21 driekamerwoningen. Het woongebouw telt 12 verdiepingen.

Ligging

Madrona ligt de Pasar Malamstraat, aan het einde van de Evenaar in Almere Buiten. Meerdere woningen kijken uit over het natuurgebied de Oostvaardersplassen. Er zijn in de nabije omgeving tal van voorzieningen aanwezig zoals scholen, winkels, NS-station en diverse sport- en recreatievoorzieningen.

Huurprijs

De huurprijs van de tweekamerappartementen bedraagt € 607,46- per maand, de huurprijs van de driekamer appartementen bedraagt € 651,03- per maand en deze prijzen zijn exclusief servicekosten. (2019).

Oplevering

De verwachte oplevering van de woningen is, afhankelijk van de weersomstandigheden, in de zomer van 2020.

Let op! Toewijzing verloopt uitsluitend via WoningNet.  Zodra er meer informatie over dit project bekend is plaatsen wij dit op onze website.

 

 

 

De gemeente Almere groeit organisch en GoedeStede wil mee blijven groeien omdat wij van mening zijn dat dit past bij (de opgave van) een stad als Almere.

Wij streven naar een evenwichtige verhouding tussen grondgebonden en gestapelde woningen.

  • Wij voegen nieuwe woningen toe in de prijsklassen tot de maximale huurprijs.
  • Wij passen ons programma van eisen aan; sober en doelmatig wonen voor een basiskwaliteit.
  • Wij optimaliseren het ontwikkel-, bouw- en onderhoudsproces steeds verder.
  • Wij houden de omvang van de sociale huurvoorraad in stand.
  • Wij onderzoeken de mogelijkheden om bedrijfsruimten te transformeren in woningen