Klachten over de dienstverlening

Iets kapot aan uw woning? Neem contact op met GoedeStede en geef aan dat u een Reparatieverzoek wil doen
Klachten over de buren? Neem contact op met GoedeStede en geef aan dat u een Overlast melding wil maken
Klacht over dienstverlening GoedeStede? Neem contact op met GoedeStede en geef aan dat u een Klachtenprocedure wil starten
     

Niet tevreden? Het is nooit leuk te horen dat een klant van ons ontevreden is of een klacht heeft, maar kritiek biedt ons wel de mogelijkheid om onze werkwijze opnieuw te bekijken en eventueel aan te passen. Hebt u opmerkingen, laat het ons dus vooral weten!  Dat kan hier

Wat is een klacht? Is de bel kapot? Lekt het dak? Dat noemen we geen klacht, maar een reparatieverzoek. Reparatieverzoeken kunt u HIER  melden. Een reparatieverzoek wordt een klacht wanneer de reparatie niet goed is uitgevoerd, of wanneer afspraken niet zijn nagekomen. In dat geval meldt u dit bij GoedeStede.

Klachten over uw buren Waar veel mensen dicht op elkaar wonen, is het onvermijdelijk dat men af en toe last heeft van elkaar. Dit noemen we overlast. Gelukkig ligt de oplossing vaak binnen handbereik. Een vriendelijk praatje met uw buren lost meer op dan een klacht bij de politie of woningstichting. Het is mogelijk dat uw buren niet eens beseffen welke overlast u van ze ondervindt. In onze brochure Overlast – Wat kan ik er aan doen leest u hoe u een overlastsituatie het beste kunt aanpakken en hoe GoedeStede u daar eventueel bij kan helpen.

Overige klachten Als één van onze klanten niet tevreden is over GoedeStede dan is dat voor ons een klacht. En dan maakt het niet uit of het gaat om woningen, bedrijfsgebouwen, de organisatie of de medewerkers, een klacht is voor ons altijd een mogelijkheid om onze organisatie te verbeteren. Daarom nemen wij uw klacht serieus. U kunt een melding maken via onze website of een e-mail sturen waarin u uw klacht omschrijft.

In onze brochure Niet tevreden over GoedeStede leest u wat u kunt doen als u een klacht heeft, en wat wij met uw klacht doen.