Madrona, Pasar Malamstraat, Almere Buiten

‘Madrona’ wordt een nieuw beeldbepalend gebouw aan het eind van de Evenaar in Almere Buiten, aan de rand van de Oostvaardersplassen. Hieronder leest u meer informatie.

In verband met de maatregelen die GoedeStede heeft getroffen tegen het Coronavirus zijn de bijeenkomsten afgelast. Deze beslissing is voor ons geen makkelijke keuze geweest, maar wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen. Om u alsnog in de gelegenheid te stellen uw keuze voor een bepaald type appartement door te geven, ontvangt u binnenkort een e-mail.

Hierin kunt u een aantal voorkeuren aangeven. Hiervoor geldt dezelfde werkwijze zoals eerder aangegeven, Kandidaat 1 krijgt de eerste keuze gevolgd door kandidaat 2, 3, 4 enzovoorts.

Om in aanmerking te komen voor deze woningen moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij WoningNet. De woningen worden aangeboden via www.woningnet.nl. Als de selectie heeft plaatsgevonden ontvangt u binnen ongeveer 2 weken van GoedeStede een woningaanbieding.

 

 

Meer informatie over Madrona

Hier geniet je van een weids uitzicht en de rust van het omliggende groen. Voorzieningen en winkels van het centrum van Almere Buiten zijn in de buurt. Er komen 95 woningen (appartementen) met een eigen buitenruimte. 74 tweekamerappartementen en 21 driekamerappartementen de meeste woningen hebben een balkon, verdeeld over 12 woonlagen. Het gebouw is zo’n 40 meter hoog en heeft twee liften.
26 van deze woningen hebben een eigen berging. 69 maken gebruik van een gezamenlijke fietsenberging.
Alle appartementen worden geadverteerd via Woningnet.
De oplevering staat gepland voor april-mei 2020
Als u een auto heeft, kunt u voor het gebouw kosteloos parkeren. Er komen 108 parkeerplekken.
Op het dak van het gebouw liggen zonnepanelen. Veel van de benodigde collectieve energie (algemene verlichting, liften, en dergelijke) wordt zo in eigen beheer opgewekt.
Madrona krijgt een vaste wijkbeheerder, die regelmatig toezicht houdt in het complex. De wijkbeheerder verricht kleine werkzaamheden om het gebouw Schoon, Heel en Veilig te houden.
De huurprijs van de 2-kamerwoningen is € 619,01. De huurprijs van de 3-kamerwoningen is € 663,40. De bijkomende servicekosten zijn € 36,19 per maand.

Heeft u een woningaanbieding voor Madrona ontvangen van GoedeStede? Dan kun u hier de benodigde documenten aanleveren