Madrona, Almere Buiten, Pasar Malamstraat

‘Madrona’ wordt een nieuw beeldbepalend gebouw aan het eind van de Evenaar in Almere Buiten, aan de rand van de Oostvaardersplassen. Hieronder leest u meer informatie.

Meer informatie over Madrona

Hier geniet je van een weids uitzicht en de rust van het omliggende groen. Voorzieningen en winkels van het centrum van Almere Buiten zijn in de buurt. Er komen 95 woningen (appartementen) met een eigen buitenruimte. 74 tweekamerappartementen en 21 driekamerappartementen de meeste woningen hebben een balkon, verdeeld over 12 woonlagen. Het gebouw is zo’n 40 meter hoog en heeft twee liften.
26 van deze woningen hebben een eigen berging. 69 maken gebruik van een gezamenlijke fietsenberging.
Een aantal van de appartementen wijzen we toe aan kandidaten via een zorginstantie. Maar het is zeker geen zorgcomplex met alle aanpassingen van dien. De overige appartementen worden geadverteerd voor regulier woningzoekenden via Woningnet.
De oplevering staat gepland voor april-mei 2020
Als u een auto heeft, kunt u voor het gebouw kosteloos parkeren. Er komen 108 parkeerplekken.
Op het dak van het gebouw liggen zonnepanelen. Veel van de benodigde collectieve energie (algemene verlichting, liften, en dergelijke) wordt zo in eigen beheer opgewekt.
Madrona is het laatste complex van GoedeStede dat nog met een gasaansluiting is gebouwd. In het vervolg worden alleen nog woningen door GoedeStede gebouwd waar gekookt wordt op electra.
Madrona krijgt een vaste wijkbeheerder, die regelmatig toezicht houdt in het complex. De wijkbeheerder verricht kleine werkzaamheden om het gebouw Schoon, Heel en Veilig te houden. Er komt een wekelijks spreekuur voor bewoners

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning.

Omschrijving Madrona

Plattegronden

Huur en overige kosten