U bent hier:
< Back

Als huurder van GoedeStede heeft u volop de ruimte om uw woning naar eigen smaak in te richten en aan te passen. Dit draagt tenslotte bij aan uw woonplezier. U moet echter wel rekening houden met een aantal spelregels voor het aanpassen van uw woning. Voor sommige veranderingen, die u in of aan de woning aanbrengt, moet u namelijk vooraf toestemming van GoedeStede hebben.

Wilt u een verandering aan uw woning uitvoeren? Vraag dan via het formulier ZAV informatiepakket het gratis ZAV informatiepakket aan. U geeft hierop aan naar welke verandering uw interesse uit gaat. In het informatiepakket leest u aan welke kwaliteits- en uitvoeringseisen u moet voldoen.

Het ZAV informatiepakket bestaat uit: aanvraagformulier,  kwaliteits- en uitvoeringseisen, voor de door u aangevraagde verandering, kluswijzer, voor de door u aangevraagde verandering. Alle kwaliteits- en uitvoeringseisen kunt u vinden in onze rubriek Brochures.

In ons boekje ZAV – Zelf Aangebrachte Voorzieningen vindt u alle informatie over zelf aangebrachte veranderingen. Van ons beleid, roerende en onroerende zaken, het verkrijgen van toestemming tot meest gestelde vragen. U kunt natuurlijk ook onze servicelijn bellen op telefoonnummer: 036-5395311. Zij helpen u graag verder!

Voor meer tips kunt u onze brochures Kluswijzers en Kwaliteitseisen downloaden.