U bent hier:
< Back

Wie houdt de algemene ruimten schoon? Worden uw ramen gewassen en hoe zit het met het onderhoud van het gemeenschappelijk groen? U leest er hier meer over.

Schoonmaak
Bij een groot aantal hoogbouwcomplexen zorgen wij dat de algemene ruimten schoon worden gemaakt. Hiervoor betaalt u een vergoeding via de servicekosten.
De werkzaamheden die door het schoonmaakbedrijf worden uitgevoerd, hangen af van de gemaakte afspraken. Ontvangt u graag een exemplaar van het schoonmaakprogramma, dan kunt u dit aanvragen bij onze Klantservice.

Controle

Er wordt ‘industrieel’ schoongemaakt. Het resultaat kan daardoor anders zijn dan wanneer u dit zelf doet. Constateert u dat de werkzaamheden niet goed worden uitgevoerd, dan vernemen wij dit graag dezelfde dag nog. Zit er namelijk een paar dagen tussen dan wordt het moeilijker om vast te stellen of de klacht gegrond is en het bedrijf opdracht te geven om het te herstellen. Uiteraard controleren onze medewerkers ook de uitvoering van werkzaamheden die anderen voor ons uitvoeren. Het kan echter altijd gebeuren dat zij iets over het hoofd zien.

Klacht melden

Heeft u een klacht over de uitvoer van de schoonmaak? Dan kunt u dat melden door middel van onderstaand formulier.

 

 

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Omschrijving van uw klacht

Eventueel kunt u een foto meesturen (Max 1MB)