U bent hier:
< Back

 


GoedeStede vindt het belangrijk om een goed contact te hebben met haar huurders. Omdat het onmogelijk is om met alle huurders persoonlijk te spreken, zijn er diverse bewonerscommissies die de belangen van hun buurtgenoten behartigen. Een bewonerscommissie bestaat uit actieve bewoners, die graag een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van hun buurt.

De bewonerscommissies zijn het luisterend oor voor alles wat er binnen een bepaald woongebouw of buurt speelt. Ook zijn zij een aanspreekpunt voor GoedeStede.

Zelf kunt u ook uw stem laten horen en opkomen voor de belangen van de huurders. Dat kan op de volgende manieren:

Deelname aan het huurderspanel
Inschrijven kan hier.

Huurdersorganisatie GSA
De huurdersorganisatie GSA is het overkoepelend orgaan van alle bewonerscommissies en behartigt de belangen van alle huurders van woningstichting GoedeStede. De Huurdersorganisatie GSA houdt iedere dinsdag- en donderdagmorgen (11.00 tot 13.00 uur) spreekuur op hun kantoor aan Ter Apelpad 5, 1324 AJ Almere (tevens postadres). Telefonisch zijn zij te bereiken op 036-5339996 (tevens faxnummer). Ook kunt u hen mailen: info@gsa-almere.com.

Bewonerscommissies
De bewonerscommissies houden zich vooral bezig met het oplossen van concrete buurtproblemen en zij trachten de buurt zo leefbaar mogelijk te krijgen en te houden. Als u hierover vragen, opmerkingen en/of ideeën heeft, neemt u dan gerust even contact op met de contactpersoon van de bewonerscommissie. Uiteraard kunt u zich ook tot hen wenden als u lid wilt worden van de commissie. Wilt u een nieuwe bewonerscommissie oprichten, neemt u dan contact op met de Huurdersorganisatie GSA of GoedeStede.

Wijkconsulenten
Vragen over uw wijk? GoedeStede heeft de haar wijken gekoppeld aan een wijkconsulent. In het overzicht leest u de verdeling.
Wijkindeling