De woningen binnen het project Hofmark zijn intussen bijna 40 jaar oud. In de loop van de jaren heeft GoedeStede aan de huurwoningen het nodige onderhoud gepleegd. U heeft als eigenaar van uw woning waarschijnlijk zelf ook het nodige onderhoud gedaan. In 2018 staat voor de huurwoningen groot onderhoud op de planning.

Als buren van onze huurders willen wij u, als woningeigenaar, informeren over de voortgang en de planning en werkzaamheden. Dit doen we met een digitale nieuwsbrief. Via onderstaande knop kunt u zich hiervoor aanmelden.

Meedoen?
Als eigenaar van een woning bent u zelf vrij in het maken van keuzes en heeft u zelf de verantwoordelijk voor het onderhoud van uw woning. Aangezien de aannemer straks bij u in de buurt, of letterlijk bij uw buren, aan het werk is, willen wij u de mogelijkheid bieden om de aannemer (van de huurwoningen) te vragen ook werkzaamheden aan uw woning uit te voeren. De gekozen aannemer is immers goed bekend met de woningen.

U kunt in dat geval 1 op 1 met de aannemer een aannemingsovereenkomst aan voor (eventuele) werkzaamheden aan uw woning. Expliciet vermelden wij dat GoedeStede hierin enkel faciliteert en wij verder buiten de afspraken tussen u en de aannemer blijven.

Zodra we meer informatie hebben over de mogelijkheden, informeren wij u hierover in de digitale nieuwsbrief.

Planning
De onderzoeken, voorbereidingen en het selecteren van een aannemer doen we dit jaar. Wij streven er naar om in het 2e kwartaal van 2018 te starten met de werkzaamheden. Via de digitale nieuwsbrief houden wij u hiervan op de hoogte.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven