Een lekkende kraan, een loshangend scharnier, een bel die het niet meer doet, een toilet dat blijft lopen. Het zijn allemaal ongemakken waar u als huurder mee te maken kunt krijgen en die u zelf moet verhelpen. Deze ongemakken komen bovendien vaak op een ongelegen moment. Dat is vervelend. Nog vervelender is het als u zelf niet in staat bent het euvel te verhelpen. Voor al dit soort zaken biedt GoedeStede een serviceonderhoudsfonds aan. Als u deelneemt aan deze service, dan kunt u voor het kleine onderhoud gewoon GoedeStede bellen. Een aannemer komt dan uw reparatieverzoek verhelpen.

Welk onderhoud?

Onder het serviceonderhoudsfonds vallen de meeste onderhoudszaken, die voor rekening van de huurder zijn. In de brochure kunt u precies lezen welke zaken dat zijn. Schade die ontstaat door vorst, verkeerd gebruik of opzet van de huurder vallen overigens niet onder het fonds en blijven dus voor uw rekening. Als u zelf iets heeft veranderd in uw woning, blijft het onderhoud voor u zelf, ook al wordt of bent u lid van het serviceonderhoudsfonds.

Kosten

Voor deelname aan het serviceonderhoudsfonds betaalt u maandelijks € € 5,67. Het bedrag kan elk jaar per 1 juli worden aangepast, gelijk met de huurverhoging. De bijdrage voor het serviceonderhoudsfonds betaalt u tegelijkertijd met de huur, zoals de overige servicekosten. Als u een automatische huurbetaling heeft geregeld of een acceptgiro ontvangt, wordt het bedrag van de huur met de deelnamekosten door GoedeStede verhoogd. In andere gevallen dient u de deelnamekosten bij uw huur op te tellen.

Net als bij de huur moet u het serviceonderhoudsfonds vooraf (voor de 1e van de maand) betalen. Als u de huur plus de bijdrage voor het serviceonderhoudsfonds niet tijdig betaalt, kan GoedeStede besluiten om de uitvoering van de reparaties uit te stellen totdat u betaald heeft.

Deelname

U kunt deelnemen aan het serviceonderhoudsfonds door hier het aanmeldformulier in te vullen. Als u deelnemer wil worden en al een tijdje in de woning woont, is er altijd een wachttijd van één maand. Bovendien kan GoedeStede besluiten eerst uw woning te controleren. Als u op dat moment achterstand heeft op het gebied van het onderhoud, zult u dat eerst zelf moeten opknappen of worden de kosten na herstel door GoedeStede in rekening gebracht. Voor nieuwe huurders kan het deelnemerschap direct in gaan. Deelname aan het serviceonderhoudsfonds is minimaal één jaar.

Aanmelden Service-abonnement

Ja, ik wil een service-abonnement afsluiten. Ik ga akkoord dat het bedrag gelijk met de huur in rekening wordt gebracht. (Bij een machtiging tot automatische betaling wordt dit samen met de huur van mijn rekening afgeschreven.)

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw huurcontractnummer (verplicht)

Ik woon in een woning van GoedeStede en ga akkoord met het reglement serviceonderhoud volgens onze brochure "ABC van het onderhoud".