Jaarverslag 2020 online

2020 was voor GoedeStede een succesvol jaar. Er zijn weer woningen opgeleverd en in aanbouw genomen. Ook investeerden we in veel woningen waardoor ze niet alleen mooier, maar ook duurzamer zijn geworden. Ons bezit behoort inmiddels tot het meest duurzame corporatiebezit van Nederland met gemiddeld energielabel A.

2020 was ook het jaar waarin we te maken kregen met de coronapandemie. Door de flexibele inzet van huurders, medewerkers en samenwerkingspartners lukte het om ‘gewoon’ door te werken. We zagen de huurachterstanden verder dalen en daar zijn we blij mee. Maar de pandemie maakte ook de woningnood en de kwetsbaarheid van mensen en buurten in onze mooie stad zichtbaar. Dat gaat ons aan het hart. Lees in ons jaarverslag hoe we ons richten op goede en betaalbare woningen voor mensen in Almere. Voor nu en in de toekomst.