Vanaf 27 december 2018 beschikbaar via WoningNet.

 

59 tweekamer appartementen in project Carambei

De naam Carambei verwijst naar een Braziliaanse gemeente in de staat Paraná. Het is de eerste Nederlandse landbouwkolonie in Paraná en de eerste succesvolle Nederlandse nederzetting in Brazilië. Nederlandse immigranten richtten er in 1925 de eerste melkcoöperatie van Brazilië op die in het hele land bekendstaat door het produceren van melk en melkproducten onder het merk Batavo.

Het appartementencomplex bestaat uit 59 twee kamerwoningen en telt 8 verdiepingen. De ligging is aan de Poolcirkelstraat nabij het centrum van Almere Buiten. Er zijn tal van voorzieningen aanwezig zoals scholen, winkels, NS-station en diverse sport- en recreatievoorzieningen.

Huurprijs
De huurprijs van de appartementen bedraagt € 607,46- per maand exclusief servicekosten (prijspeil 2019). Wij verwachten de laatste week van december de woningen op de website van WoningNet te adverteren. De woningen worden uitsluitend verhuurd aan 1 persoons huishoudens.

Dit complex ligt in het centrum van Almere-Buiten in de buurt van winkels. Deze winkels worden soms ’s nachts bevoorraad. Hier kunt u overlast van ondervinden.

Let op! Toewijzing verloopt uitsluitend via WoningNet.

Oplevering
De verwachte oplevering van de woningen is, afhankelijk van de weersomstandigheden, in de tweede helft februari 2019. Zodra er meer informatie over dit project bekend is plaatsen wij dit op onze website.