Naast sociale huurwoningen verhuurt GoedeStede ook woningen in de vrije sector. Spreekt één van onderstaande woningen u aan?   Dan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen.  (U hoeft  niet ingeschreven te staan bij WoningNet.) Let op, u meldt zich per woning aan.

Wij verwachten dat onderstaande woningen binnenkort beschikbaar komen:

Hendrick Avercampstraat 66

De bruto huurprijs bedraagt € 718,83 per maand!
De woning: Deze 4 kamer eengezinswoning is voorzien van een open keuken. Vanuit de woonkamer is toegang tot de tuin op het zuidoosten. Op de 1e etage zijn 3 slaapkamers (12,2 m2 9,3 m2 en 6,7 m2). Op de zolder is plaats voor de wasmachine.

Meer weten: De brutohuurprijs bedraagt € 718,83 per maand inclusief servicekosten. In de servicekosten is inbegrepen een service abonnement, een glasverzekering en een riool-ontstopping verzekering. Om de woning te kunnen huren is een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 30.000,- vereist. De huurovereenkomst wordt voor minimaal 1 jaar afgesloten.

Hendrick Avercampstraat 2

De bruto huurprijs bedraagt € 717,83  per maand!
De woning: Deze 4 kamer eengezinswoning is voorzien van een open keuken. Op de 1e etage zijn 3 slaapkamers (12 m2, 9 m2 en 7 m2) en de badkamer gelegen. Tevens heeft de woning een zolder, met vaste trap te bereiken. De tuin is gelegen op het zuidoosten.
Meer weten: De bruto huurprijs bedraagt € 717,83 per maand inclusief servicekosten. In de servicekosten zijn inbegrepen een service abonnement, een glasverzekering en een riool-ontstopping verzekering. Om de woning te kunnen huren is een minimaal inkomen vanaf € 30.000,- vereist. De huurovereenkomst wordt voor minimaal 1 jaar afgesloten.

Donarstraat 1

De brutohuurprijs bedraagt € 782,70 maand!

De woning: Deze gelijkvloerse 2 kamer eengezinswoning is voorzien van een grote woonkamer met open keuken (37m2). De ruime slaapkamer heeft een oppervlakte van 16.6 m2. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het terras.

Meer weten: De brutohuurprijs bedraagt € 782.70 per maand inclusief servicekosten. In de servicekosten is inbegrepen een service abonnement, een glasverzekering en een riool-ontstopping verzekering. Om de woning te kunnen huren is een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 37.500,– vereist. De huurovereenkomst wordt voor minimaal 1 jaar afgesloten.