Naast sociale huurwoningen verhuurt GoedeStede ook woningen in de vrije sector. Spreekt één van onderstaande woningen u aan?   Dan kunt u zicht op de wachtlijst laten plaatsen.  (U hoeft  niet ingeschreven te staan bij WoningNet.) Let op, u meldt zich per woning aan.

Wij verwachten dat onderstaande woningen binnenkort beschikbaar komen:

Plattegrond Palingweg 37

Palingweg 37

De brutohuurprijs bedraagt € 718,83 per maand!

De woning:
Deze 4 kamer eengezinswoning heeft een open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u naar de berging en naar de tuin welke op het oosten is gesitueerd. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer hier is ook de wasmachine aansluiting aangebracht. De woning is aangesloten op de stadsverwarming, en koken doet u elektrisch.

Meer weten:
De brutohuurprijs bedraagt € 718,83 per maand (inclusief servicekosten). In de servicekosten zijn inbegrepen een service abonnement, glasverzekering en een riool-ontstoppingsverzekering.
Om de woning te kunnen huren geldt een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 34.128,–.

 Delfzijlsingel 43

De brutohuurprijs bedraagt €827,32 per maand!

De woning:
Deze 5 kamer eengezinswoning heeft een mooi vrij uitzicht. De ruime woonkamer met open keuken bevindt zich op de begane grond. De tuin is bereikbaar via de aanpandige berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer en is er bergruimte aanwezig. De woning is aangesloten op de stadsverwarming, en koken doet u elektrisch.

Meer weten:
De brutohuurprijs bedraagt € 827,32 per maand (inclusief servicekosten). In de servicekosten zijn inbegrepen een service abonnement, glasverzekering en een riool-ontstoppingsverzekering. Om de woning te kunnen huren geldt een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 39.840,–.

Plattegrond Sirtakistraat 25

 Sirtakistraat 25

De brutohuurprijs bedraagt € 718,83 per maand!

De woning:
Ruime en keurig verzorgde 4 kamer eengezinswoning gelegen in de populaire Danswijk. De woning heeft een tuingerichte woonkamer en een open keuken. De achtertuin is gelegen op het noordwesten. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich de zolder. De woning is aangesloten op de stadsverwarming, en koken doet u elektrisch.

Meer weten:
De brutohuurprijs bedraagt € 718,83 per maand. (inclusief servicekosten). In de servicekosten zijn inbegrepen een service abonnement, glasverzekering en een riool-ontstoppingsverzekering. Om de woning te kunnen huren geldt een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 30.000,–.

Plattegrond Wollegrasweg 18

 Wollegrasweg 18

De brutohuurprijs bedraagt € 718,83 per maand!

De woning:
Deze 4 kamer eengezinswoning heeft een open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u naar de tuin welke op het westen is gesitueerd. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer met tweede toilet. De zolder is te bereiken met een vaste trap. De woning is aangesloten op de stadsverwarming, en koken doet u elektrisch.

Meer weten:
De brutohuurprijs bedraagt € 718,83 per maand (inclusief servicekosten). In de servicekosten zijn inbegrepen een service abonnement, glasverzekering en een riool-ontstoppingsverzekering. Om de woning te kunnen huren geldt een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 30.000,–.

Plattegrond