Naast sociale huurwoningen verhuurt GoedeStede ook woningen in de vrije sector. Spreekt één van onderstaande woningen u aan?   Dan kunt u zicht op de wachtlijst laten plaatsen.  (U hoeft  niet ingeschreven te staan bij WoningNet.) Let op, u meldt zich per woning aan.

Wij verwachten dat onderstaande woningen binnenkort beschikbaar komen:

Onder de Berken 10

De brutohuurprijs bedraagt € 761,10 per maand!
De woning: Deze 4 kamer eengezinswoning met zolder is voorzien van een open keuken. Vanuit de tuingerichte woningkamer heeft u toegang tot de tuin welke is gelegen op het zuiden en voorzien is van separate berging. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (14 m2, 10 m2 en 8.3 m2) de badkamer is voorzien van aansluitpunt voor de wasmachine. Op de 2e verdieping bevindt zicht de ruime zolder.

Meer weten: De brutohuurprijs bedraagt € 761,10 per maand inclusief servicekosten. In de servicekosten is inbegrepen een service abonnement, een glasverzekering en een riool-ontstopping verzekering. Om de woning te kunnen huren is een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 36.532,- vereist. De huurovereenkomst wordt voor minimaal 1 jaar afgesloten.

Poseidonsingel 129

De brutohuurprijs bedraagt € 816,47 maand!
De woning: Deze 3 kamer maisonnette is voorzien van een grote woonkeuken (22 m2). Via de vaste trap komt u op de verdieping daar bevindt zich de woonkamer en de 2 slaapkamers (11.6 m2, 10.2 m2). Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het riante balkon (zuiden)
Meer weten: De brutohuurprijs bedraagt € 816,47 per maand inclusief servicekosten. In de servicekosten is inbegrepen een service abonnement, een glasverzekering en een riool-ontstopping verzekering. Om de woning te kunnen huren is een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 39.168,- vereist. De huurovereenkomst wordt voor minimaal 1 jaar afgesloten.

Plattegrond Vivaldipad 56

Vivaldipad 56

De brutohuurprijs bedraagt € 747,20 per maand!

De woning:
Deze 4 kamer eengezinswoning met zolder heeft een open keuken. Vanuit de tuingerichte woonkamer heeft u toegang tot de tuin gelegen op het zuiden en is voorzien van separate berging. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (13.1 m2 8.8 m2 en 8.0 m2) de badkamer is voorzien van een aansluitpunt voor de wasmachine. De ruime zolder kunt u uitstekend gebruiken als bergruimte.

Meer weten:
De brutohuurprijs bedraagt € 747,20 per maand inclusief servicekosten. In de servicekosten is inbegrepen een service abonnement, een glasverzekering en een riool- ontstopping verzekering. Om de woning te kunnen huren is een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 35.865,- vereist. De huurovereenkomst wordt voor minimaal 1 jaar afgesloten.

Plattegrond Walt Disneyplantsoen

Disneyplantsoen 13

De  brutohuurprijs bedraagt € 718,83 per maand!

De woning: Ruime en keurig verzorgde 4 kamer eengezinswoning gelegen in de populaire Filmwijk. De woning heeft een tuingerichte woonkamer en een half open keuken. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De woning is aangesloten op de stadsverwarming, en koken doet u elektrisch.

Meer weten: De  brutohuurprijs bedraagt € 718,83 per maand. (inclusief servicekosten). In de servicekosten zijn inbegrepen een service abonnement, glasverzekering en een riool-ontstoppingsverzekering. Om de woning te kunnen huren geldt een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 30.000,–.

Plattegrond Sappemeerstraat

Sappermeerstraat 17

De brutohuurprijs bedraagt € 718.83 per maand!

De woning: Deze 5 kamer eengezinswoning is voorzien van een open keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin. (Oosten) die is voorzien van aanpandige berging. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (12.m2 ,11 m2 en 6 m2). De badkamer is voorzien van aansluitpunt voor de wasmachine. Op de 2e verdieping bevindt zich een ruime overloop en de 4e slaapkamer (12 m2).

Meer weten: De brutohuurprijs bedraagt € 718.83 per maand inclusief servicekosten. In de servicekosten is inbegrepen een service abonnement, een glasverzekering en een riool-ontstopping verzekering. Om de woning te kunnen huren is een minimaal bruto jaarinkomen vanaf € 30.000,- vereist. De huurovereenkomst wordt voor minimaal 1 jaar afgesloten.