Welkom.
Deze pagina is speciaal voor bewoners van de Middenhof. GoedeStede is bezig met de voorbereidingen van onderhoud aan de woningen. Via deze pagina brengen wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Zowel onze eigen huurders als bewoners met een koopwoning.

Bent u huurder van GoedeStede? Dan kunt u op deze pagina informatie lezen die voor u van toepassing is. In de toekomst informeren wij u (ook) via een digitale nieuwsbrief. Het is belangrijk dat GoedeStede over uw e-mailadres beschikt. U kunt dat hier doorgeven.

Heeft u een koopwoning? Ook dan informeren wij u graag over onze plannen. U kunt zich hier aanmelden voor een nieuwsbrief.

Middenhof
Wij zijn trots op onze woningen in de Middenhof. Het zijn over het algemeen ruime woningen in een fijne buurt. De woningen binnen het project Middenhof zijn intussen bijna 40 jaar oud. Om te zorgen dat u ook de komende jaren nog met veel plezier kunt blijven wonen inventariseren wij op dit moment welke onderdelen in en aan de woning wij willen aanpakken. U kunt daarbij denken aan de werkzaamheden in de badkamers, keuken en aanpassing van installatie.

Onderzoeken
Om onze werkzaamheden goed voor te bereiden voeren wij bij enkele woningen een aantal onderzoeken, inspecties en acties uit in uw wijk of woning. Op het moment dat wij uw woning selecteren voor één van de onderzoeken, ontvangt u hierover een aparte brief waarin wij u verder informeren.

Hoe verder?
De komende tijd treffen wij naast de genoemde onderzoeken de voorbereidingen om een aannemer te selecteren voor de werkzaamheden.

Planning
De onderzoeken, voorbereidingen en selectie van de aannemer voeren wij dit jaar uit. Wij streven er naar om eind 2018/ begin 2019 te starten. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

Vragen
Bent u huurder van GoedeStede en heeft u na het lezen van deze informatie vragen of opmerkingen dan kunt u deze via onderstaande knop stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.