Welkom.
Deze pagina is speciaal voor bewoners van de Hofmark. GoedeStede is bezig met de voorbereidingen van onderhoud aan de woningen. Via deze pagina brengen wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Zowel onze eigen huurders als bewoners met een koopwoning.

Bent u huurder van GoedeStede? Dan kunt u op deze pagina informatie lezen die voor u van toepassing is. In de toekomst informeren wij u (ook) via een digitale nieuwsbrief. Het is belangrijk dat GoedeStede over uw e-mailadres beschikt. U kunt dat hier doorgeven.

Heeft u een koopwoning? Ook dan informeren wij u graag over onze plannen. U kunt zich hier aanmelden voor een nieuwsbrief.

Hofmark
Wij zijn trots op onze woningen in de Hofmark. Het zijn over het algemeen ruime woningen in een fijne buurt. De woningen binnen het project Hofmark zijn intussen bijna 40 jaar oud. Om te zorgen dat u ook de komende jaren nog met veel plezier kunt blijven wonen inventariseren wij op dit moment welke onderdelen in en aan de woning wij willen aanpakken. U kunt daarbij denken aan de werkzaamheden in de badkamers, keuken, aanpassing van installatie en het vervangen van enkel glas.

Onderzoeken
Om onze werkzaamheden goed voor te bereiden voeren wij bij enkele woningen een aantal onderzoeken, inspecties en acties uit in uw wijk of woning. Op het moment dat wij uw woning selecteren voor één van de onderzoeken, ontvangt u hierover een aparte brief waarin wij u verder informeren.

Hoe verder?
De komende tijd treffen wij naast de genoemde onderzoeken de voorbereidingen om een aannemer te selecteren voor de werkzaamheden.

Planning
De onderzoeken, voorbereidingen en selectie van de aannemer voeren wij dit jaar uit. Wij streven er naar om in het 2e kwartaal van 2018 te starten. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

Vragen
Bent u huurder van GoedeStede en heeft u na het lezen van deze informatie vragen of opmerkingen dan kunt u deze via onderstaande knop stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vragen?
E-mail doorgeven

Laatste nieuws

Planning

augustus 23rd, 2017|0 Comments

Op dit moment is het nog steeds de prognose dat de werkzaamheden starten in het 2e kwartaal van 2018. Wij houden u op de hoogte!

Asbestonderzoek

augustus 23rd, 2017|0 Comments

Uw woning is gebouwd voor 1993. In uw woning zijn destijds materialen toegepast die asbestvezels bevatten. Het gaat om hecht gebonden asbest. Zo lang er niet in het materiaal geboord of gezaagd wordt geeft dit een zeer laag risico.
Omdat uw woning voor 1994 is gebouwd, is het verplicht volgens de […]

Uw woning energiezuiniger

augustus 23rd, 2017|0 Comments

De afgelopen weken is onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om uw woning energiezuiniger te maken. In 2016 heeft GoedeStede de oude CV-ketels al vervangen voor een energiezuinige HRE ketel. De komende tijd werken we de mogelijkheden verder uit en kijken we in hoeverre wij uw woning nog energiezuiniger kunnen maken. […]

Flora en Fauna

augustus 23rd, 2017|0 Comments

In de afgelopen periode heeft een onafhankelijk bureau een Flora & Fauna Onderzoek uitgevoerd. De conclusie is dat we voor dit project geen werkzaamheden gaan uitvoeren die invloed hebben op de flora en fauna.