Welkom.
Deze pagina is speciaal voor bewoners van de Hofmark. GoedeStede is bezig met de voorbereidingen van onderhoud aan de woningen. Via deze pagina brengen wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Zowel onze eigen huurders als bewoners met een koopwoning.

Bent u huurder van GoedeStede? Dan kunt u op deze pagina informatie lezen die voor u van toepassing is. In de toekomst informeren wij u (ook) via een digitale nieuwsbrief. Het is belangrijk dat GoedeStede over uw e-mailadres beschikt. U kunt dat hier doorgeven.

Heeft u een koopwoning? Ook dan informeren wij u graag over onze plannen. U kunt zich hier aanmelden voor een nieuwsbrief.

Hofmark
Wij zijn trots op onze woningen in de Hofmark. Het zijn over het algemeen ruime woningen in een fijne buurt. De woningen binnen het project Hofmark zijn intussen bijna 40 jaar oud. Om te zorgen dat u ook de komende jaren nog met veel plezier kunt blijven wonen inventariseren wij op dit moment welke onderdelen in en aan de woning wij willen aanpakken. U kunt daarbij denken aan de werkzaamheden in de badkamers, keuken, aanpassing van installatie en het vervangen van enkel glas.

Onderzoeken
Om onze werkzaamheden goed voor te bereiden voeren wij bij enkele woningen een aantal onderzoeken, inspecties en acties uit in uw wijk of woning. Op het moment dat wij uw woning selecteren voor één van de onderzoeken, ontvangt u hierover een aparte brief waarin wij u verder informeren.

Hoe verder?
De komende tijd treffen wij naast de genoemde onderzoeken de voorbereidingen om een aannemer te selecteren voor de werkzaamheden.

Planning
De onderzoeken, voorbereidingen en selectie van de aannemer voeren wij dit jaar uit. Wij streven er naar om in het 2e kwartaal van 2018 te starten. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

Vragen
Mocht u na het lezen van deze informatie vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze via onderstaande knop stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vragen?
E-mail doorgeven

Laatste nieuws

Referentie woningen

juli 17th, 2017|0 Comments

Als de werkzaamheden in beeld zijn, en de aannemer is geselecteerd, gaan wij bij een aantal woningen de werkzaamheden uitvoeren zodat deze kunnen dienen als referentiewoningen. Dit doen wij bij voorkeur bij een lege woning. Het maken van de referentiewoning biedt ons de mogelijkheid om de werkzaamheden en de planning […]

Flora en Fauna

juli 17th, 2017|0 Comments

Sinds 1 januari 2017 is de Wet natuurbescherming van kracht. Volgens deze nieuwe wetgeving moeten wij voor aanvang van onze werkzaamheden toetsen of werkzaamheden aan gebouwen een negatieve invloed hebben op aanwezige beschermde dier- en plantensoorten. De firma Arcadis voert dit onderzoek de komende periode uit.

Opname energie labels

juli 17th, 2017|0 Comments

Elke woning is voorzien van een (voorlopig) energielabel door de overheid. Dit label geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Uw woning wordt tijdens de onderhoudswerkzaamheden op een aantal punten verbeterd. Afhankelijk van de werkzaamheden (denk bijvoorbeeld aan vervanging van enkel voordubbel glas) wordt het energielabel ook beter. Om deze […]