Nieuwbouw in Almere-Buiten

95 2 kamer appartementen in project Bolívar.

De naam Bolívar verwijst naar de persoon Simón Bolívar, een Zuid-Amerikaanse vrijheidsstrijder. Simón Bolívar stond aan de wieg van de landen Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Venezuela en Bolivia. Dat laatste land is naar hem vernoemd. Het appartementencomplex bestaat uit 95 twee kamerwoningen en telt 4 verdiepingen. De ligging is aan de Bogotastraat nabij het centrum van Almere Buiten. Ook zijn er tal van voorzieningen aanwezig waaronder: scholen, winkels, NS-station en diverse sport- en recreatievoorzieningen.

De huurprijs van de appartementen bedraagt ca. € 598,- per maand exclusief servicekosten (prijspeil 2018).  Toewijzing via WoningNet. De woningen worden uitsluitend verhuurd aan 1 persoons huishouden.

De verwachtte oplevering van de appartementen staat gepland voor eind 2018/ begin 2019. Aanmelden niet meer mogelijk. Heeft u via WoningNet gereageerd op deze woning? Dan ontvangt u voor 12 oktober een aanbieding van ons. Hoort u niets? Dan zat u niet bij de selectie. (Vergeet niet in uw spambox te kijken). Wij kunnen telefonisch geen informatie geven over de status van de woningaanbieding.

 

Plattegrond:

PDR

PDT

PDU

PDV

In het voorjaar van 2019 levert GoedeStede het gebouw Carambeí op. Het complex met 62 appartementen wordt aan de Evenaar, naast de Hema, in het centrum van Almere Buiten gerealiseerd.

De naam Carambeí verwijst naar een Braziliaanse gemeente in de staat Paraná. Het is de eerste Nederlandse landbouwkolonie in Paraná en de eerste succesvolle Nederlandse nederzetting in Brazilië.

De huurprijs van de tweekamerwoningen is ca. € 597,- per maand exclusief servicekosten (prijspeil 2018).  Om in aanmerking te komen voor deze woningen moet u ingeschreven staan bij WoningNet.

In het najaar van 2019 levert GoedeStede 41 appartementen in het gebouw AanMere in de Eilandenbuurt in Almere Buiten op.  Woningstichting GoedeStede en Stichting Begeleid Wonen Almere (BWA) realiseren met dit project passende woonruimte voor jong volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum. De 41 bewoners vormen gezamenlijk een woongroep en worden ondersteund in het zelfstandig wonen.

 

 

De gemeente Almere groeit organisch en GoedeStede wil mee blijven groeien omdat wij van mening zijn dat dit past bij (de opgave van) een stad als Almere.

Wij streven naar een evenwichtige verhouding tussen grondgebonden en gestapelde woningen.

  • Wij voegen nieuwe woningen toe in de prijsklassen tot de maximale huurprijs.
  • Wij passen ons programma van eisen aan; sober en doelmatig wonen voor een basiskwaliteit.
  • Wij optimaliseren het ontwikkel-, bouw- en onderhoudsproces steeds verder.
  • Wij houden de omvang van de sociale huurvoorraad in stand.
  • Wij onderzoeken de mogelijkheden om bedrijfsruimten te transformeren in woningen