In het voorjaar van 2018 levert GoedeStede in het centrum van Almere Buiten twee woongebouwen op.

In het gebouw dat Castrolanda gaat heten worden 9 tweekamerwoningen en 47 driekamerwoningen gerealiseerd. In het gebouw dat de naam Holambra krijgt, worden 22 tweekamerwoningen en 21 driekamerwoningen gerealiseerd.

7 februari 2018: Helaas is de oplevering van de woningen vertraagd. Dit komt door een achterstand bij de nutsbedrijven. Wij verwachten, als het niet gaat vriezen, dat de eerste woningen in de eerste week van mei opgeleverd kunnen worden.   Zodra er meer bekend is over de oplevering van de woningen vermelden wij dit op onze website.


21 december 2017: Eindelijk is het zover: het hoogste punt is bereikt en onze afdeling Verhuur is gestart met de voorbereidingen voor de verhuur van de woningen Castrolanda en Holambra. De verwachte oplevering van de woningen vindt plaats in eind maart/april/mei 2018. We hebben voor u een lijst gemaakt met veel gestelde vragen. Hierin vindt u alle informatie die tot nu toe bekend is. Zodra er meer informatie is wordt dit geplaatst op deze website. De advertentie in WoningNet kunt u eerste week januari 2018 verwachten.

Om u een idee te geven van de indeling van de woningen vind u hieronder een link naar een selectie van de plattegronden.
Een eventuele toegewezen woning kan afwijken van deze plattegronden.
Let op: U kunt geen voorkeur voor een bepaald type woning doorgeven. De woningen worden na de goedkeuring van de woningaanvraag toegewezen op volgorde van de datum van oplevering.