LET OP!

Alle woningen zijn inmiddels toegewezen. Als u geen aanbieding heeft ontvangen kunt u niet meer in aanmerking komen voor dit project.

Helaas is nog niet bekend wanneer de woningen in de gebouwen  Castrolanda en Holambra worden opgeleverd.  Het wachten is op de nutsbedrijven. Zodra duidelijk is wanneer de gebouwen op de nutsvoorzieningen worden aangesloten, informeren wij u over de  opleverdata!

 

 

In het voorjaar van 2018 levert GoedeStede in het centrum van Almere Buiten twee woongebouwen op.

In het gebouw dat Castrolanda gaat heten worden 9 tweekamerwoningen en 47 driekamerwoningen gerealiseerd. In het gebouw dat de naam Holambra krijgt, worden 22 tweekamerwoningen en 21 driekamerwoningen gerealiseerd. Alle woningen zijn inmiddels toegewezen. Als u geen aanbieding heeft ontvangen kunt u niet meer in aanmerking komen voor dit project.

Overige Nieuwbouwprojecten:

GoedeStede is al volop aan het bouwen aan 2 nieuwe projecten, Bolivar en Carambei. Dit worden allemaal 2-kamer woningen. Zodra er meer informatie beschikbaar is, plaatsen wij dit op de website. Om in aanmerking te komen voor deze woningen moet u ingeschreven staan bij WoningNet.

Om u een idee te geven van de indeling van de woningen vind u hieronder een link naar een selectie van de plattegronden.
Een eventuele toegewezen woning kan afwijken van deze plattegronden.
Let op: U kunt geen voorkeur voor een bepaald type woning doorgeven. De woningen worden na de goedkeuring van de woningaanvraag toegewezen op volgorde van de datum van oplevering.