Binnenkort beschikbaar!

95 tweekamer appartementen in project Bolivar (Almere Buiten)

 

Bolivar

De naam Bolívar verwijst naar de persoon Simón Bolívar, een Zuid-Amerikaanse vrijheidsstrijder. Simón Bolívar stond aan de wieg van de landen Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Venezuela en Bolivia. Dat laatste land is naar hem vernoemd. Het appartementencomplex bestaat uit 95 tweekamerwoningen en telt 4 verdiepingen. De ligging is aan de Bogotastraat vlakbij het centrum van Almere Buiten. Hier zijn tal van voorzieningen aanwezig waaronder: scholen, winkels, NS-station en diverse sport- en recreatievoorzieningen.

De huurprijs van de appartementen bedraagt ca. € 598,- per maand exclusief servicekosten (prijspeil 2018).  Wij verwachten 2e helft september de woning in WoningNet te adverteren. De woningen worden uitsluitend verhuurd aan 1 persoons huishouden. Let op! U kunt alleen via WoningNet in aanmerking komen voor deze woningen.

De verwachtte oplevering van de appartementen staat gepland voor eind 2018/ begin 2019.

Zodra er meer informatie over dit project bekend is plaatsen wij dit op onze website.